pátek 17. září 2010

Na trhu chybí konzolový časopis

A když píšu, že konzolový, tak vyloženě časák jen o konzolích. Žádné handheldy, mobily ani PC (to tak ještě!). Na ty by v časopise nebylo místo.

Jako konzolovější hráč nemám co kupovat a rád bych něco dlachnil, když zrovna nesedím před dodělávajícím monitorem (no, nedodělává, ale trochu "zadělaný" prachem je). Dříve, když ještě debata papír versus web byla aktuální, jsme se asi shodli na tom, že papír je death (zkráceně řečeno). Jenže, od té doby zase uplynul nějaký ten čas a jeden neznámý a velice skromný blog (ano, tento) tak znovu nadhazuje návrh na uskutečnění časopisu, který by vyhověl všemu konzolovému hráčstvu u nás. Chytí se toho někdo? Bude to Excalibur? Nebo někdo jiný?

A já chci časopis, protože klasické herní weby mě nudí, sem tam uspávají a někdy je u večerní kávy vypínám natrvalo, aby se mi při náhodném otevření neudělalo špatně. Na koncept časopisu prostě nikdy nic mít nebude, ani kdyby to byla služba vpálená do brýlí a oznamující naprosto vše, od informace, kdy Aaron Greenberg odešel na záchod až po finanční zprávy, která společnost vydělává kolik a kdo se koho zase chystá koupit. Brrrr.

Tajnou zbraní budou kvalitní redaktoři, které si každý vpálí, ehm, které si oblíbí každý čtenář, do jednoho, do posledního človíčka vlastnícího sebehorší konzolí. A bude to mít EDGE (jako šťávu), na apríla CUTTING EDGE a bude to zkrátka něco, z čeho všichni čtenáři budou šílet, šílet a jásat zároveň! Jediná stránka časopisu nebude průměrná, do posledního místečka budou všechny zaplněné kvalitními písmenky, větami a odstavci.

Rozhodně nebude v prvním čísle, ani v žádném dalším, článek na téma: "A má vůbec smysl vydávat dnes papírový časopis?" (tak to po prvním čísle zabalíme, nebo ne?). Pojede se na úplné maximum a všichni budou odvádět dvěstě dvaceti procentní výkon, a byla by v tom nějaká čertovina, aby to nevyšlo.


zeal

6 komentářů:

  1. Excalibur nebude. Konzolovy casopis bude, pokud se ho chytne nejaky zabehly vydavatel, sam distributor? Sony? Microsoft?, nebo neco takoveho. To se stane, az budou mit u nas konzole silnejsi pozici, minimalne jako dnes PC.

    OdpovědětVymazat
  2. Já si myslím, že to nebude trvat dlouho

    OdpovědětVymazat
  3. Snad,.. treba tomu dopomuze Kinect a Move.

    OdpovědětVymazat
  4. Konzole...ty vole, to je des...

    OdpovědětVymazat
  5. Taky bych řekl, že by se mohl brzo objevit. A jestli to tu čte případný vydavatel, tak prosím bez přílohy a za dobrou cenu (kolem 80 Kč).

    OdpovědětVymazat
  6. Já sem pro,vzpomínám si na první vydání měsíčníku PLAYGAMES,byl to první časopis věnovaný PS2.A řeknu vám byl skvělý.Kupoval jsem si ho i jeho následovníky celých 5 let a všechny ty čísla mám schované,a když je začnu prohlížet je na co vzpomínat.Chci říct že elektronická podoba není špatná ale té papírové se to nevyrovná.:D

    OdpovědětVymazat