středa 21. dubna 2010

Ještě jednou o něčem a taky o...

Tak si říkám, že blogování o něčem je daleko lepší, než blogování o ničem. To dá přece rozum. Avšak častokrát v průběhu roku přichází takové to období, kdy se okurkám daří víc než jindy, a to není čas na nic jiného, než na sklizeň - zkrátka okurkové období. Co tím chci napsat. Občas nastane sled okamžiků, chcete-li doba, kdy prostě není o čem psát. Důvod je ten, že na hraní nemám v poslední době vůbec čas. Už ani přesně nevím, kdy jsem naposledy něco hrál. Naposledy to byla Necrovision. Ale potom už ani ň.

A tak jsem si usmyslel následující. Jedna možnost je psát po vzoru tohoto - dle mého názoru velice vydařeného - článku: O něčem a taky o Borderlands, a druhá je, nepsat sem vůbec - samozřejmě až do doby, než budu mít na hry opět čas. Uvidím, co mně bude víc vyhovovat, pravdou ale je, že do budoucna bych to viděl opravdu jen na psaní pro jiné projekty - pro weby, které "matters", a které mě "interest".

Každopádně, cíl je jasný. Zlepšit se ve schopnostech psaní, jelikož zlepšovat, úúú, je určitě co. Je to vidět například na mém posledním článku na KK. Psát, psát a psát. Potřebuju se vypsat. V tom to je. Však já se jednou vypíšu. A pak...


zeal

5 komentářů:

  1. Tak piš o všem možném, ne jen o hrách :)

    OdpovědětVymazat
  2. No já nevím, sice jsem to už tak dvakrát porušil, ale tenhle blog jsem přece jen zakládal kvůli psaní o hrách. Bych se bál, že by tu za chvíli nebylo o nich ani vidu ani slechu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Člověk nemusí nutně psát o tom co hrál, ale jaký má názor na tenhle a tamten herní prvek.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to tak, jak říkáš, jenomže já se k psaní potřebuju nějak motivovat (v extrémních případech vyhecovat). Jsem od přírody lenoch. :) Prostě psát články, kdy se každej týden vyjadřuju k herním prvkům... to nevím, jestli by u mě fungovalo. Takhle ale když si něco zahraju, tak ta múza u mě zkrátka funguje a můžu napsat klidně o tom, jak se mi líbí střílečky, i když jsem si předtím dopřál dvouhodinovou spářku strategie.

    Ale zase neříkám, že s blogováním nadobro končím, to ne. Pokud najdu něco, co mě zmotivuje, tak se pokusím něco hezkého vyplodit.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak si asi trochu zaexperimentuju a asi sem začnu psát stylem "kašlu na formu a čtenář ať se v tom laskavě vyzná" a bude to taková všehochuť. Snad mě to takhle bude bavit.

    OdpovědětVymazat