pondělí 26. dubna 2010

Minikomentáře #3

If I was stalked by a hot stalkeress in a latex dress the other night

Kdyby na mě někdo v parku, v noci, vypálil otázku, co mi chybí v dnešních hrách, a já bych musel rychle zareagovat, abych si zachoval... úroveň, odpověděl bych: "Milá stalkerko, v nových hrách mi nejvíc chybí takovej ten pocit, že jde o počítačovou hru, chybí mi klasická grafika, kde je poznat, že je to videohra, a ne nějaká malůvka, v lepším případě film. Nemusí to být nutně kostičky, takovej zpátečník zase nejsem, ale prostě aby ta grafika smrděla grafikou, stejně jako benzín závodníkovi voní jako benzínové palivo."

Who is Marek Fejk?

Co se děje s FakeEverestem, ví to někdo? Už týden se tam nic neděje a byla by škoda, kdyby to chcíplo. Nejen kvůli těm dlouhým, předlouhým přípravám by to byla škoda. Stránka je to docela fajn, zapálenost jeho hlavního pisatele je obdivuhodná a některé články (ty, co jsem četl) fajn.

Postřehy a rýpance

Proč je úvodník Score věnován mizernému režisérovi, který za svoji kariéru natočil snad jen jeden dobrý film? Ano, řeč je o Tarantinovi. Co ten má co dělat v časopise poč. her? Odpověď v úvodníku je, ale nechápu ji. Tarantino nehraje videohry. Tak proč se o něm píše? V časopise poč. her. Chápete to?!

Hrej! definitivně přestalo produkovat články nebo se mi to zdá? Naleznete tam jen previjů, což je článek sepsaný z dostupných informací na netu a recenze. A podcast. Ten neposlouchám, slyšel, nemám chuť poslouchat, obecně neposlouchám, není pro to důvod, podcasty nejsou moje čaj a kafe. Není to málo?! A přitom vymýšlení nových rubrik je tak lehké. Stačí zapojit minimální fantazii.

To už je tolik hodin? Tak zas někdy příště...

zeal

3 komentáře:

  1. Tarantino je dobrej, kerej jinej reziser se probojoval z magora z videopucjovny az do hollywoodu?

    Fakeeverest, co to bylo? Vim, ze neco takovyho... Ale uz si nemuzu vzpomenout...

    Smrdet grafikou? 2D, pixliky? Rucne sazena? Kup si z PSN Final Figh + Magic Sword, nejlepsi znovuzrozeni klasiky na nove masine, co sem videl. Ta podoba koukam na to, jako bych stal u automatu v maringotce je kouzelna :) Doporucuju.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemusi to byt nutne oldschool grafika, ale aby hned na prvni pohled bylo jasne poznat, ze jde o pocitacovou grafiku. Takze asi cokoliv, co neni kreslene nebo na co neni prilepena fotograficka textura. Proste mi zacina chybet v dnesni HD
    dobe takova ta klasicka grafika. Mozna z toho duvodu, aby mne pripomnela, ze je porad OK hram fandit a ne je jen bezhlave konzumovat. Tezko rict jestli jde o druh nostalgie, nebo jen ze se mi vic libi, kdyz je jasne poznat, ze ten vymodelovanej ker do realneho sveta ani nahodou nepatri (a z toho duvodu je to zabavny).

    OdpovědětVymazat
  3. Final Fight vypada bezvadne, trochu moc oldschool, ale to je vlastne fajn, protoze nalada na tenhle typ her se vzdy dostavi, at uz za kratsi nebo delsi dobu.

    Tarantino dela az moc velke "pocty" na muj vkus a vetsina jeho filmu je tezka nuda. Ale to je zase o tom, ze je sto lidi a sto chuti.

    Fakeeverest mel byt sveho casu, ehm, asi nejambicioznejsim projektem ceske herni websceny. :) Pak to nejak chciplo. Kvuli spatne organizaci a prehnanym ambicim. Ale zrejme je dobre, ze nevis o cem je rec. :)

    OdpovědětVymazat