pátek 25. června 2010

Herní pořad Indian

suxx.

I didn't like it.


Máme videokameru a nevíme co s časem. Uděláme herní pořad! Neumíme moderovat, ale to vůbec nevadí, No one cares! Co k tomu mám ještě povědět, místo ke zlepšení tam určitě je a já nevím, proč je to dlouhý přes hodinu, když tam většinu času jeden moderátor mluví naprosto o ničem a druhej se u toho nudí. "Sme nezávislí! Sme fakt nezávislí. A to Zing je super!" Oh, ok. A je to živě, a to je katastrofa v případě, když moderátoři neumí improvizovat, natož moderovat, a já se na to musím dívat, musím se dívat na to, jak Franta mluví o ničem a jeho kamarád neví, proč na něho míří ta kamera.

K pozitivům asi jen to, že recenze jsou docela fajn, asi na úrovni GamePage a toho druhého herního pořadu na Public TV nebo kde se to vysílá. Škoda, že recenze nezabírají větší kus pořadu, sledovat "výkony" moderátorů není zrovna to, co si představuju pod pojmem ucházející ztráta času.

Vůbec neříkám, že bych zvládl odmoderovat takový pořad lépe, vím, že ne, taky se do ničeho takového nepouštím.

Ale ti moderátoři fakt suxx. Sorry.

zeal is praying so he can make it to the next day.

11 komentářů:

  1. Clovece, jak jsem od toho cekal jen to nejhorsi, tak me to docela prekvapilo, ani ti moderatori nejsou spatni, na chvilku i do cela divna sympaticka dvojka :) Jediny co jim chybi je reziser a strihac, kterej by rekl, co jo a co ne a vybral jen to nejzajimavejsi. Pak by to mohlo bejt dost super.

    Akorat jsem teda nepochopil, proc Indian?

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa Indian paci. Chalani su tam neni v podstate ako moderatori, ale ko zabavaci, a ten system sa mi paci. Tiez sa mi paci ze idu nazivo a reaguju na komentare divakov. Podla mna oproti GamePage na omnoho vyssej urovni, ci sa to tyka zabavnosti alebo informacii ktore si odnesiem

    OdpovědětVymazat
  3. Možná jsem toho čekal od Indiana až příliš. Včera jsem totiž koukal ještě na jeden německej a ten byl někde úplně jinde, mnohem dál co se týče profesionality. To, že je to naživo je určitě super, jenže mě to jejich moderování přišlo fakt slabý, často ani nemohli něco pořádně vyslovit nebo pořád opakovali něco dokola. No, chemii určitě mezi sebou mají a pokud by na sobě a na scénáři zapracovali, tak určitě mají budoucnost. Jen v současným stavu mi to přijde jako partyzánský pokus, který teprve nabírá nějaký směr. Minimálně tedy ten scénář a lepší projev tomu chybí.

    OdpovědětVymazat
  4. A ja sem optimista! Popravde sem sice ten dil nedodival zatim celej, ale i kdyz taky vidim nedostatky, podle me ten porad i moderatori maji nejvetsi potencial z hernich poradu, ktery jsem kdy v cz videl. A ty dva typci me hned zaujali :) Urcite budu sledovat...

    OdpovědětVymazat
  5. A co se tyce profesionality, ta vzdycky nejvic souvisi s tim, jake jsou financni prostredky. Je jasne, ze nemecky porad v televizi musi byt trochu jinde...

    OdpovědětVymazat
  6. Mnohem lepší je Frag live. Na Indiana se prostě nemohu koukat. Recenze, jak už bylo řečeno nejsou špatné, ale ty vtipy a ústřední dvojce to silně kazí.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak todle je dost smutnej příběh :D. Že se ti nelíbí moderátorská dvojice? Nikdy se člověk nezavděčí všem. Mě se taky těžce nelíbí, že nemáš páru o nějakých časech v anglickém jazyce a přesto kombinuješ náš, bezesporu krásný, jazyk s cizím. Je to smutné, ale nic nenadělám.

    Tak jako todle nemá smysl moc řešit. Fanoušky máme a že se jeden člověk negativně vyjadřuje? Vždyť je to taky reklama :).

    Indian od slova indie.

    OdpovědětVymazat
  8. Zbytečně jim děláš promo.

    Běž radši koukat na GTTV nebo Bonus Round.

    OdpovědětVymazat
  9. Bedikk: tak snad mám právo na svůj názor, ne? :) No já autorům přeju jen to nejlepší a myslím si, že právě takové reakce, jako je ta moje, potřebují, aby se vybičovali k ještě lepším výsledkům, než mají doposud! Krom toho tu vznikla diskuse a tak diskutujeme o Indianovi a autoři z toho můžou jen těžit, to je přece jasný ne? Moderátorská dvojice se mi nelíbí především z toho důvodu, jak to flákají - talent tam někde je a chemie mezi dvojicí taky, jen tu motivaci tam nikde nevidím.

    Over: no asi tě poslechnu.

    OdpovědětVymazat
  10. :D mně komentátoři přijdou dobří...

    OdpovědětVymazat