pondělí 28. června 2010

Tak třeba tohle jako název

Zing! Zing? Bing... Zing je nová stránka o hrách. Česká a docela hezká, jen po těch informacích se občas sveze parní válec, protože "Nová hra od tvůrců Bioshocku bude obsahovat singleplayer i multiplayerz první osoby." a "Právě se objevilo gameplay video z Beyond Good and Evil 2" (které ale na gameplay video moc nevypadá a navíc už vyšlo před rokem). Ale jinak dobrý. Asi. Vypadá to jako mix všeho možného a to je něco, co tu zřejmě doteď chybělo. Stránka je pomalá, bla, bla, bla, ale jaká dneska není... Toť takovej můj rychlej postřeh o stránce, o které všichni píšou na svých twitterech.

A taky...

To jsem se včera stavoval v Game, jsem náhodou šel okolo, a všiml jsem si velkého snížení ceny Uncharted 2, úžasné to hry (nebo snad není tak úžasná?). Z osmnácti stovek sníženo na pouhých 640 korun, tak to je buďto projev šílenství nebo čistě reakce na snížení ceny ve Velké Británii. Pokud je to druhá možnost, tak to je vážně milé. Ale. Ostatní hry stojí osmnáct stovek a to už je nemilé, více než to, při takových cenách má člověk pocit, že ty hry ani nemají na skladě, že v tom obchodě mají jen prázdný krabičky s vytisknutými covery. Kdo si kupuje hry za osmnáct stovek, to vážně nevím... asi někdo, kdo má peníze na rozhazování? To bude ono.

A hra, kterou chci nikde. Proč ji nikdo neprodává? Se slevou, jaké se dostalo Uncharted 2. Proč nikde není k dostání Valkyria Chronicles?! Za přijatelnou, ale i za jakoukoli cenu? Demo je fun tastik, ale vážně nestačí.

zeal

8 komentářů:

  1. Zlevneni Uncharted 2 ma jednoduchy a prosty duvod, ta hra se probojovala do platinove edice, je to tedy platinovka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. U Valkyria Chronicles jsi nejsem uplne jisty, ale myslim je to podobnej pripad treba jako s Demon's Souls, ktere u nas nemaji ceskeho vydavatele, tedy distributora a tak se to dovazi odkudsi, treba z koreje. A v takovem pripade se ocekava, ze o tu hru bude zajem jakmile vychazi, spise z rad fandu a hardcore hracu. Takze se objedna priblizne tolik, kolik by se mohlo prodat a pak uz ta hra proste neni. Jedine napsat do nejakyho obchodu a zeptat se, jestli by ti to nedovezli extra, coz urcite vetsina udela, ale musis se na to zeptat. A nebo to teda rovnou objednat ze zahranici.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak novy info, pry bohuzel Valkyria momentalne neni nikde k sehnani, a to myslim celkove. Takze i s tim dovezenim by to asi bylo tezke.

    A co bazar? Treba by se nekde naslo... Tu hru ti jinak vazne doporucuju. Rekl bych, ze na PS3 jsem toho zahral uz pomerne dost a Valkyria pro me zustava z prehledem ta nejlepsi.

    OdpovědětVymazat
  4. A probojovala se i u nás? :) Já jen, že za těch šest stovek tam mají tu normální verzi. Platinovku jsem zatím nikde neviděl. A navíc, ona to stejně nejspíš bude asi bazarovka. Jsem se tam stavil jen na chvíli, takže to nevím zcela přesně.

    Nevíš, je ta platinová edice, co vychází ve VB verze pro celou Evropu nebo jen pro anglány? Ale tak či tak, pochopil bych, kdyby u nás nebyla k dispozici z důvodu, že by chtěli nejdříve doprodat tu běžnou verzi. I to se stává.

    To je docela k neuvěření, že by Valkyria nebyla chyták, kterej by měli chtít všichni hráči u nás? Bych se vsadil, že je to proto, že o ní většina hráčů buďto neslyšela, nebo že vůbec neví, o jak bezvadnou hru jde.

    Koukám teď na Ebay, tak snad ten nezklame. Nesmí!

    OdpovědětVymazat
  5. Platinovka je samo i u nas, proc myslis, ze jsem na KK tak zdrbal U2, odkud jsem ji asi vzal? Takovej blazen, abych kupoval za tu puvodni cenu fakt nejsem :) U nas taky mame normalne ze ten produkt vypada, jakoby to byla ta puvodni, ale za tech 600 priblizne nova cena, no a kdyz si to koupis, tak dostanes pekne tu platinovku.

    A nebo je mozny, ze nekde to delaji tak, ze objednaji ty platinovky a protoze jim prijdou za den, nebo par dni a chteji rychle doprodat ty predchozi, tak prodaji i ty normalni uz tu cenu, co pak budou prodavat platinovky.

    Ale ta platinovka uz je u nas asi tejden, to maj vsude, aby to nemeli v jrc ;)

    OdpovědětVymazat
  6. I kdyz ted si vlastne uvedomuju, ze nevim, jestli ta platinovka jde pres ceskyho distributora, nebo jestli sme to vzali od...

    A ja radsi mlcim... Kazdopadne jestli to neni jeste oficialne, tak brzo vsude v ceskejch obchodech bude Uncharted 2 za 600-700kc uplne bezproblemos.

    OdpovědětVymazat
  7. Valkyrie:

    Nasel jsem toto, pisi tam, ze je skladem, mozna by to stalo za pokus, i kdyz bych tam asi nejdriv zavolal, nebo napsal, jestli jim ty stranky nelzou :)

    http://www.eyha.cz/d-ps3-valkyria-chronicle.html

    Cena mi taky pride dobra

    OdpovědětVymazat
  8. Sedm stovek, to je skvělá cena. Super, díky za tip. Teď budou nějaké finance, tak snad mi ji teď před nosem nevyprodají. :)

    OdpovědětVymazat