pátek 31. prosince 2010

Bluuuuuuuur!

Dárky mi dělají radost i letos - jako například teď, když jsem pálil gumy u svého závodního auta v několikahodinové spářce multiplayerového klání v Bluuuuuuur! Hurá! Vrúúúúúúm. Žžžžžžž... pfaaalsk BUCH! Vvvvvzzzzz... Jo a jóóóóóóó!

Jako závodní hra má vše, co by měla mít. Adrenalin, zajímavé okruhy, smrtící zbraně, pocit rychlosti, prostě pocit, že ovládáte to auto a ne pouze kameru. Závodění po síti je zvlášť vypečené. Totiž tolik se toho v závodě děje - zbraně létají zezadu, ale i zepředu, miny umí sem tam překvapit svou lokací, např. neviditelně položené těsně za bonusem, a rovněž nikdy nevíte, kdo se vám s bonusovou rychlostí najednou pověsí na paty, koho vybouráte, kdo totéž udělá vám, kdy vás přiletí sešrotovat kolona v ostré zatáčce -, tolik se toho děje, že si budete po každém dojetém okruhu chtít dát ještě jeden. Tak ještě tenhle a jdu spát... Oh, neříkal jsem tohle už před pěti okruhy?! Aha, tak ale ještě jeden. A pak už půjdu...

Tahle hra mě asi donutí si pořídit headset, protože "voice chat" je při takové hře jednoznačně výhodou. Pokud někoho pěkně napálíte, teda do něj něco napálíte, tak není větší škodolibé radosti, než slyšet jeho hřmící a po dechu lapající hlas. No fakt, takhle frenetická závodní hra je pro to jako postavená. Blur je Rollcage pro novou generaci konzolí, Mashed pro dospěláky a vůbec moc fajn hra.

zeal

0 komentářů:

Okomentovat