sobota 19. listopadu 2011

Chytla mě slina

Jop. Chytla mě p... sací slina a to znamená, že momentálně jsem rozhodnut šlápnout do pedálů tohoto blogu a zařadit vyšší rychlost. Ať se kola točí, ehm. Taktéž mě k tomu inspiroval pohled na statistiku přístupů na Casual Core, která v posledních dnech získala puls podobající se střele z kanónu. "It lives! Hell yeah, it lives! It lives!" Přesně na Halloween se tu zastavilo třikrát více lidí, než byl dosavadní návštěvnický rekord za historii statistiky (kterou Blogger spustil asi o šest měsíců později, než jsem já spustil Casual Core). Číslo je to tak velké, že o něm raději pomlčím, aby to s konkurenčními kolegy blogery nešvihlo na zem. :) Ale upřímně by mě zajímalo, jaký dobrodinec odkázal takové množství lidí, aby si 31. října zašli něco počíst na tento blog. Inu, je to záhada. Buďme za ni rádi. Tak nějak cítím, že Casual Core právě vjíždí do nové éry. Game on!!!


zeal

2 komentáře:

  1. Žeby do pekla? :) Hlavně to chce hodně kafe a žárovek, záložní klávesnici, záložní monitor, hodně čínských nudlí a celozrného chleba. No a taky bych doporučil zamknout, zaplatit účet na elektriku a na doomařský oltář zapálit kus score... kousek.

    OdpovědětVymazat
  2. No proč ne, o Diablu III jsem tu vlastně ještě nepsal. To je třeba napravit. Doomařský oltáž by mi musel někdo zapůjčit a Score pálím jen od čísla, kde Tomík Zvelebil vyházel původní redakci. ;)

    OdpovědětVymazat