pondělí 25. listopadu 2013

MineBlog

Blog se mi články moc neplní. Jeho offline verze čeká jen na zakoupení tabletu (kde se tahleta offline verze bude číst maximálně skvěle). Kultura kriplů se nám nějak pokazila. Není asi nálada, v redakci je nejaktivnější nějaký spammer. Poslední příspěvek v chatu je "Zasraný spam." Číst o hrách mě v poslední době taky nějak moc nebaví, ale zase mě v poslední době je baví hrát, Level ale stále kupuji, byť ho nečtu stránku po stránce jako u prvních tří čísel. Pilně sleduju, co u něj vychází za plakáty. Když se objeví nějaký echt povedený, zajdu pro Level do JRC. Posledně jsem tam vyargumentoval jeden plakát GTA navíc, protože jsem nevěděl, že plakáty nedávají, ale že už jsou vložené uvnitř!

A z jiného soudku: na Androidu jsem nenašel žádnou dobrou olsků skákačku, takže se cítím povzbuzen a věřím, že ta moje bude jedna z nejlepších, ne-li ta vůbec nej, hohó.

Jinak, občas se koukám na jiné české herní blogy, a že moc nepíšete, tak pište, ať nám ta blogová scene nescípne. :)

zeal

3 komentáře:

  1. Co se na KK pokazilo? Dyť od toho loňského probrání se z limbu jedeme pořád víceméně stejný počet článků měsíčně. Pokud myslíš redakční blog, tak tam ten chat chcípl už před lety, jen se tam vždycky maximálně řeší něco akutního, ale klasický "pokec" se tam už hodně dlouho neprovozuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na KK nám chcíply diskuse. Na blozích sice obecně chcípají už nějakým rokem s nástupem Twitteru a Facebooku, ale zdálo se mi, že tam byla vcelku pozitivně naladěná komunita a ta teď vůbec nereaguje (!), a otázka je, čí je to vina (?). Ale možná to vidím zbytečně negativně, podle čísel se na články stále kliká, ale stejně ten pocit, když si čteš jiný názory pod svým článkem, je imho mnohem větší odměnou, než velký počet kliknutí na článek.

      A redakci jsem zmínil proto, že mi přišlo, jaká je škoda, že neplánujeme nějaké Mashupy, či jiné společné články. Hned by byl obsah, a psaní na KK o něco veselejší.

      Vymazat
    2. Jo, chcípnutí diskuzí mě taky sere, ale to je bohužel na většině blogů. Celé se to přesunulo na sociální sítě... Mashupy budou, za chvilku totiž bude ten nový design!

      Vymazat