sobota 29. května 2010

SCORE? What happened?!

SCORE bylo kdysi kult. Megakult herního pařana, pokud chcete. Posledních několik let jeho kvalita dosti hybernuje a už není zdaleka tak zábavné, jako kdysi. A teď se na stáncích bude objevovat tohleto... monstrum!, které bude speciálně pro holky.
Nejde o fotomontáž ani o speciální číslo SCORE ze soukromé sbírky Tomáše Zvelebila, tohle je skutečnost, možná až příliš krutá, ale už to tak holt je, taková je realita. To nestačil Levelík? Nebo jiná abominace: Hry pro každého? Copak se nepoučili?! Beru do ruky svůj hebký Joystick a mizím, tohle vážně nemám zapotřebí nějak komentovat. Možná jen: budou čtenářky po přečtení tohoto veledíla potřebovat výplach mozku? Zaručeně.

zeal

31 komentářů:

  1. A budou tam psat taky samy redaktorky a externistky? :)

    OdpovědětVymazat
  2. A ja chci herni casopis pro duchodce!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je takovej nářez, že si to bezpochyby koupim!

    OdpovědětVymazat
  4. Čoveče já bych si ten článek "Jak udělat vlastní blog" docela rád přečetl :)

    OdpovědětVymazat
  5. Robotron3: podle článků typu "jak ulovit svého prvního chlapce" a "poznejte úmysly chlapce podle jeho škrabopisu" usuzuji, že to budou psát samé redaktorky. :)

    A propo, herní časopis pro důchodce není vůbec špatnej nápad! Zkus napsat do Omega Publishing, mám tucha, že jen čekají na to, až jim někdo pošle další návrhy. Kdyžtak se hlásím dopředu o místo v redakci! ;)

    Sledgehewer a Overwatch: no ale pozor, oni za tuhle příšernost pro holky chtějí 150 Kč. To už je pěknej pakatel. Kolik že stál Next Level? Polovinu? A přece zkrachoval. Tomuhle dávám tak jedno číslo. Druhé čeká osud videohry E.T. :))

    OdpovědětVymazat
  6. A to vydavaji ti sami lide, co nedavno verejne tvrdili, ze delat neco jineho, nez je zabehnuty model Score a Levelu, je sebevrazda? Ze nic jineho nemuze mit uspech, ze oni tomu rozumi, tak to musi byt pravda? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to zajimavy, to je docela rarita a specialita hernich casopisu. Levelik a Level, Score a Score pro holky. Pritom sem si nikdy nevsim, ze by byl treba Reflex a Reflex pro skolaky, nebo Respekt a Respekt pro matky s detmi, nebo Casopis ABC pro lidi na petactyricet let. Mozna by tem lidem uz mel konecne vysvetlit, ze problem neni v casopisech, komü jsou urcene, ale problem je v tech casopisech samotnych :)

    OdpovědětVymazat
  8. To odborníkům asi nevysvětlíš.

    OdpovědětVymazat
  9. Ale je sranda, jak se každý z těch odborníků smál Excaliburu a přitom v té době jedna část chystala Score Girl (ta druhá makala těžce na Hrách pro každého). Ať žije pokrytectví. Ale fakt Score Girl, to je nápad za milión. Zajímalo by mě, kdo je šéfredaktorem. Ať se mu můžeme společně zasmát.

    OdpovědětVymazat
  10. Nebo ne, to by bylo od nás až příliš ohavné. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Janička Modráková? :)

    OdpovědětVymazat
  12. Asi jo. :) Ale zjišťovat to nehodlám.

    OdpovědětVymazat
  13. Pockaj, to ma byt normalne mesacnik a nie jednorazovka a la Levelik a podobne projekty?! No ty vole :)

    OdpovědětVymazat
  14. Zeale - Říká se tomu retrofilie. To co bylo dobré kdysi v dřívějším kontextu by bylo dobré i teď v současném kontextu :) A kdo je proti nám je proti tomu dobrému :) Předpokládám že nechceš odkaz na nějaký video mezigeneračního sexu :))

    OdpovědětVymazat
  15. Jaká retrofílie? A co to má společného se Score Girl? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Ty to v článku odsuzuješ - třeba slovem monstrum, odsuzuješ změnu. Chceš bejt tradiční...

    OdpovědětVymazat
  18. Monstrum proto, jak to na mě působí a navíc nechápu tu snahu vytěsnit čtenářky z řad čtenářstva běžnýho Score, když až doteď v pohodě stačilo oběma pohlavím. A kdyby to tak nebylo, Score Boy nikdo neudělá, proč?

    OdpovědětVymazat
  19. Ty si myslíš že stačilo? Aha...
    Neudělá, protože je o to čím dál menší zájem.

    Časáky nemaj budoucnost...

    OdpovědětVymazat
  20. Maj nemaj, já si vždy rád přečtu něco na papíře. Hele, a je vůbec menší zájem jen o papírový časopisy nebo o psaní o hrách obecně? Tohle by mě fakt zajímalo. Tak třeba někdo vypracuje na tohle téma studii a já si ji velice rád přečtu.

    OdpovědětVymazat
  21. Dave: přeji příjemné počtení.

    OdpovědětVymazat
  22. To ti řeknu rovnou - o hraní je větší zájem - o hraní. Né o čtení o hraní.

    Čtění o hraní je na ústupu, pokud tím ústupem myslím rozpovšechnění čtenářů na milion stránek, které si myslejí že zajímavým stylem psaní uzmou >50% trhu a budou vydělávat z reklamy na e-shop :D

    OdpovědětVymazat
  23. Skace: já mám právě taky dojem, že o psaní o hrách už takovej zájem není a postupně to klesá. Proč si taky o nich číst, když si můžu hned vyzkoušet demo nebo se podívat na video na Youtubu.

    OdpovědětVymazat
  24. A proč teda někdo píše o hrách, nebo se dokonce snaží zakládat blogy o hrách? To musí bejt jedině nějaký dement nebo sexy mozek :D

    OdpovědětVymazat
  25. Dementi nejsme. Takže jsme asi ti sexy mozci. :)

    OdpovědětVymazat
  26. A ja tu jednoho vidim!

    OdpovědětVymazat
  27. Vyholte si hlavy, ať jsou víc vidět :)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak jsem koukal na screenshoty, viz http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/ostatni/clanek.A100601_142639_bw-zurnal-ostatni_oz.idn. To je vážně materiál! Přístoupim-li na to, že časopis o hrách určený pro "holky" je dobrej nápad, co to zpracování? Jaká je cílovka? Patnáctiletý puberťačky po LOBOtomii?? To si vážně nekdo myslí, že si vedle Brava za tři pětky budou kočičky kupovat časák o hrách za stopade? Uf! Že se na to nevyserou, já chci časák za stovku, každý dva tejdny a ve formátu A5. A čim víc retra v obsahu, tim líp! Ano, nesouhlasim s názorem, že čtení o hrách na papíře je mrtvý. Jen jsou mrtvý aktuální formáty, myšleno časák jak kráva a s DVD přílohou, která dělá 2/3 ceny.

    OdpovědětVymazat
  29. On ten Girl časák dělá redakce Bonuswebu? Aha, takže se Score to má společného jen název, hmm. Já jsem si tak nějak neustále opakoval, že takhle lobotomický časák nemůže ani současná redakce Score spáchat. Tak to je úleva. Za stopade to vydrží tak maximálně půl roku, a to jsem ještě přestřelil. No ale jako na těch oscanovaných stránkách je vidět, co je to za hnus.

    Sledgehewer: Co se týče časopisů, mám stejnej názor. Chce to obyč časák o hrách za dobrou cenu. Toť celé kouzlo úspěchu.

    OdpovědětVymazat