pondělí 10. června 2013

Moje první hra na Android


Když je teď ta E3, a herní dění teď sledují, řekněme, úplně všichni, říkal jsem si, že bych si tu mohl zapropagovat svoji vlastní hru, plošinovku Kirks. Vyjde letos na Android zařízení, což znamená, že si ji budou moci zahrát všichni, kdo mají telefony s tímto operačním systémem a možná i na tabletu si ho budete moci zahrát - jelikož Android tablet nevlastním, tak ani nevím, jak to bude s jejím fungováním na něm - avšak objeví-li se betatester s tabletem, rád hru na tablety s jeho pomocí optimalizuji. Kirks bude úplně zdarma, bez reklam.

Není ještě hotová, takže tu mnoho informací o hře napsat nemohu. Mým cílem bylo vytvořit pohodovou skákačku bez nějakých vyšších ambicí, čistě pro zábavu, takovou moji osobní poctu všem plošinovkám, které mi zpříjemňovaly dětství.

Co hra bude obsahovat: Ručně kreslenou postavičku. Originální soundtrack. Původní grafiku. Okolo 20 úrovní. Překážky v podobě hádanek. Nepřátele. Souboje. Sbírání pokladů. Fyziku. Možnost vybrat si mezi angličtinou a češtinou. A ještě něco navíc.

Na Google Play vyjde letos, přesnější datum zatím raději specifikovat nebudu. Slíbit můžu jediné: Bude stát za to! ;)

zeal

0 komentářů:

Okomentovat