středa 23. prosince 2009

Casual Core přeje Veselé svátky

Jednočlenná redakce přeje všem svým čtenářům, a hlavně čtenářkám, nejpohodověji strávené svátky. Ať se vám dostane všeho, po čem toužíte, a ať je to, po čem toužíte, jen dobré a zdraví neškodné. Chtěl bych tu zároveň poděkovat všem za přízeň, a za spousty skvělých komentářů, potažmo diskusí, v nichž to někdy vřelo, ale VŽDY to nějak skončilo happy endem anebo slavnostním výbuchem vystřelené zátky šampaňského (schválně si to najděte), což je vlastně taky druh šťastného konce.

A aby nezůstalo jen u slov. Je tu takový malý dárek, který jistě potěší srdce nejednoho harcovníka a vlastně každého hráče. Na tomto odkaze si můžete (uf, legálně) stáhnout vánoční vydání herní klasiky s malými lemmingy Xmas Lemmings z roku 1991. Ta obsahuje čtyři víceobrazovkové levely, které jsou dost těžké na zvládnutí, jak jsem tady ostatně už psal. Potažmo, až se vám podaří první vánoční díl dohrát, tak tady je díl z roku následujícího, 1992, který ale podle všeho už tak těžký zdaleka není (zjednodušování her, vida, to je trend týkající se i dávných časů). Oboje jedou krásně ve Windows XP.

Tak ještě jednou, pěkné a veselé svátky!


4 komentáře:

  1. "všem svým čtenářům, a hlavně čtenářkám.."

    dyškriminácija!

    ,)

    OdpovědětVymazat
  2. By mě zajímalo kolik se na našich blozích pohybuje čtenářek. Já vím o dvou, z toho jedna je moje teta, která u mě čte o filmech :D

    OdpovědětVymazat
  3. :)

    Tak žádné vulgarismy ani úchylárny tu nejsou, prostě není důvod, aby to tu něžné pohlaví nečetlo. Pár plachých krásně obrýlených čtenářek to tu tutově čte. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pánové, smiřme se s tím, že davy fanynek nám rozhodně nehrozí :))

    OdpovědětVymazat