pátek 26. března 2010

It's ruined. It's ruined!

Ááááá. Á je to tu. Tenhle blog je momentálně ve fázi, kdy z něj nemám ani trochu dobrý pocit. Nevím jestli za to můžou slabé články nebo jen fakt, že jsem si myslel, že to po roce bude ten nejlepší blog pod Sluncem (a není). Možná obojí, ale minimálně jedno z toho. Ani mé poslední články na KK mi nepřijdou zvlášť dobré, zdaleka nejsou tak dobré, jako mé předchozí pokusy. Možná je to ale proto, že mě víc baví psát přímo o hrách, než tvořit komentáře a úvahy, které zpočátku vypadají velice slušně, ale pak zjistíte, že je různí lidé čtou zcela různě a pointa je, že jste se s tím psali zbytečně.

A teď to dobré. Čtrnáct followerů na blogu je velkej úspěch, takže jistá motivace do budoucích postů tu určitě je. Další věc - pořídil jsem si novou grafiku, která zvládne i nejnovější hry, což je důležitá událost, jelikož si budu moct na vlastní hardware vyzkoušet ty nové skvělé PC hry, které bych si na konzoli nezahrál. Včera jsem si dal Necrovision a řeknu vám, to je zkrátka old school jak se patří - jen ty filmečky to trochu kazí (hlavně to, jak nejdou přeskočit). Skvělá střílečka, co o ní napsat víc.

Koupil jsem si nové číslo Score. A asi mi nezbývá jiná možnost, než ho pochválit.

Necrovision na maximální detaily vypadá moc hezky. Dokonce jsem měl pocit, že jsem viděl v jednom momentě teselaci - střechu s prohnutými taškami do ú. Drakensang v plných detailech nevypadá o moc lépe, než na střední detaily. Další hry jsem prozatím neměl čas vyzkoušet, ale docela mě láká Metro 2033 na Direct X 11.

Tak to je pro dnešek vše.

6 komentářů:

  1. Mně to tady kazí hlavně ten zběsilý design - furt změny, hlavička pěkná, ale vizuálně nesedí do šablon a teď tenhle hnědý design, na který jsem u sebe na blogu koukal dva roky... :)

    Jinak super a drž to tady dál! :)

    P.S. nejlepší blog pod sluncem je přece TBL :)

    OdpovědětVymazat
  2. No trochu jsem to s těmi změnami designu přepískl, ale teď jsem konečně našel na disku ten, kterej jsem omylem na Bloggeru přemázl. A imho je to asi ta nejlepší šablona, co jsem tu kdy měl.

    Dokonalej blog to zdaleka není, vím o tom, ale i tak díky za slova chvály. :)

    Jj, TBL je nej, o tom žádná. Všechny ostatní blogy pukají závistí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja pisu blog pro cca 20 lidi a nesere me to :]

    OdpovědětVymazat
  4. Patnáct nebo dvacet čtenářů je super číslo. A kdoví ještě kolik to čte neoficiálně (čiže není ve follow - Tukan, Robotron, Tlamiczka, celá redakce Hrej a další). Já nejsem spokojenej s článkama, co tady poslední dobou vychází. :) Poslední slušnej je "Kterak jsem na Vistách nehrál Perihelion" a pak to šlo lehce až těžce dolů, střídavě polojasno až zamračeno, občas přeháňka. :) Nevím, nějak se neumím motivovat. V tom to asi vězí.

    OdpovědětVymazat
  5. Čtenáři odcházejí, odcházejí a pak přicházejí. A je jedno jestli to jsou absolutně jiní čtenáři

    skace.bloguje.cz ... pravidelně tenhle blog obnovuju aby ho nesmázli proč? Protože vždycky když se tam na něco mrknu, tak si uvědomím jak blbě jsem psal a jak píšu teď, ten rozdíl mě vždycky donutí psát dál a líp.

    OdpovědětVymazat
  6. Pravdu díš. Jo, taky to tak dělám, že si občas přečtu něco z dřívějška, abych věděl, jestli píšu lépe. Už jen z toho důvodu má smysl dělat blog.

    OdpovědětVymazat