pondělí 3. října 2011

Přibalené originálky u časopisů

Řeším dilema, mám-li si koupit nové Score nebo Level. Ani jeden z nich mě nějak zvlášť nepoutá svým literárním obsahem, který už dávno není co bejval. Co mě však zaujalo, to jsou samozřejmě originálky připletené k nim. Amnesia u Score je velmi lákavá, a ještě lákavější je, že k ní dostanu i poměrně novou akční third person, původně X-360 hru, Ninja Blade od From Software, tvůrců Demon's Souls! PC verze Ninje vyšla loni, takže se dá tvrdit, že je to nová hra a to za 200 Kč spolu s Amnesií a ještě včetně dalších dvou ruských her k tomu jako bonus rozhodně stojí za to! I v případě, kdyby byl časopis složený jen z prázdných bílých stránek. I kdyby celé číslo napsal Tomáš Zvelebil, koupě se tentokrát vážně vyplatí.

Zato u Levelu si tím už tak jistý nejsem. Přibalená hra S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl je sice super, ale přece už je to jenom pět let stará hra a zmlsaný odebíratel herních časopisů by čekal jako plnou minimálně dva S.T.A.L.K.E.R.y. V tomto případě by ale adekvátní byli tři, když ten Level stojí 250 Kč. Na chvíli teď s cenami stranou - já bych byl spokojený, kdyby k Levelu připlácli hry, které se dnes dají pořídit už poměrně levně, a to Metro 2033, Necrovision 2 nebo Borderlands s DLC. Ne nutně všechny zaráz k jednomu výtisku, klidně i po jedné originálce.

Možná i nějaké novější a atraktivnější tituly by oživily prodejnost tuzemského časopisového čtení. Třeba v sousedním Německu jsem o prázdninách koukal, že tam není problém přibalit k časopisu originálku ARMA 2 a k ní ještě jednu docela novou akční gamesu - za cenu, která je nižší než u Levelu, ale i nižší než u Score.

zeal

0 komentářů:

Okomentovat