sobota 14. ledna 2012

Komerční hry zadarmo

Na stránce Giveawayoftheday se každý den objeví jedna komerční komputerová hra, za kterou nemusíte zaplatit ani desetník. Jednoduše naťukáte do prohlížeče následující adresu: game.giveawayoftheday.com a zmáčknete download. Nic víc netřeba, žádná registrace, prostě jen zmáčknete stáhnout a máte na disku komerční hru úplně zadarmo. Každý den. V nabídce, jež se obměňuje každých 24 hodin, se objevují zpravidla neznámé hry - tedy žádnou AAA frenetickou řežbu tam v seznamu vydaných her nevidím - ale i tak je to myslím velmi pěkné. Pro uživatele PC skvělá volba jak nekrást a přesto se u té svojí mašinky pobavit.

V dnešní nabídce je něco pro hledače pokladů, hra v hodnotě dvaceti dolarů.

Spirit of Wandering: The Legend


Včera byla nabízena víceméně zajímavá indie puzzle hra All Saint's Eve Puzzle http://www.cccp-games.ru/asep/. Copak asi bude nabízeno zítra?

Mimochodem, a to je důležité, nezapomeňte si hru ihned po stažení nainstalovat. Musíte to udělat ještě když je vámi právě stažená hra na stránkách stále nabízena, protože instalátor se v průběhu instalace připojí k serveru, aby zjistil, jestli tomu tak je.

Původně komerční hry zcela zdarma, no není to pěkné?!

zeal

0 komentářů:

Okomentovat