pátek 4. května 2012

Deset minut s Unity: část 3

Ve třetí části se mi povedlo naši první místnost doladit a zkrášlit. Ty tam jsou ošklivé zelenomodré dlaždice, nahradila je stará dobrá omítka. Stůl jsem posunul do rohu - židle není, protože její vyrobení v Unity by zabralo odhadem cirka tři, čtyři minuty. Tento drahocenný čas jsem využil na tvorbu dvou novinek: vchod do místnosti postrádal práh, a na zeď jsem pověsil obraz od Vincenta van Gogha Vázu s dvanácti slunečnicemi.




Myslím, že ve čtvrté části už můžeme tuto místnost opustit. Na řadu by mohla přijít chodba a proces klonování místností. Viděl bych to na čtyři až šest místností, přičemž v každé by mohl být jiný obraz, jiný nábytek a jiná podlaha. Pak by mohlo na řadu přijít přidání dveří, u kterých bych si měl jeden celý díl vyhradit pro přidání funkce "otevřít/zavřít po zmáčknutí klávesy".

Na (funkční!) lampičku jednou také dojde řada. Také je možnost mít místo ní stropní osvětlení, které by šlo zapínat/vypínat po stisknutí tlačítka na zdi. A je ještě jedna možnost - hráč by po domě chodil s baterkou, otázkou je proč, a tak pokud bysme chtěli, aby to dávalo smysl, hlavní hrdina by mohl být zloděj vracející se z basy pomstít se porotě za nespravedlivý rozsudek. To ještě uvidíme...

zeal

0 komentářů:

Okomentovat