neděle 27. ledna 2013

Casual Core je čtyři


Je to čtyři roky, co se na Casual Core objevil můj vůbec první článek. Huh, to jsem tedy netušil, že to blogování, se kterým jsem tehdy neměl vůbec žádný zkušenosti, natáhnu až na takhle dlouho! Pár zajímavostí: V době psaní prvního článku jsem měl PS3 pouhý jeden měsíc. A dnes mám i X-box. A různé přídavky pro oboje mašinky. PC mám stejné. Jen jsem dokupoval grafiku. Na téže klávesnici mám plně setřenou klávesu S (A je jen z poloviny). Mojí oblíbené myši od Logitechu z řady G, odpadnula kompletně vrchní vrstva a částečně přestalo fungovat kolečko. Ovšem stále funguje naprosto perfektně (a to ta myš zažila tisíce online válek v Enemy Territory!). Ve skříni bych měl mít před dvěma roky koupený joystick, na simulátory. Použil jsem ho jen párkrát. Což je škoda. Tytéž reproduktory. Rychlejší internet. Nová sluchátka. O dva palce větší monitor. Před rokem jsem doplnil Blu-ray mechaniku, která vystřídala starobylé DVD. Herní sbírka se rozrostla: no jejej!

To si říká o pořádnou oslavu. Vykoupat se v šampaňském mi připadá jako plýtvání, no, ale co tedy, aby to bylo adekvátní úspěchu, což čtyřroční fungování herního blogu bezesporu je? Něco vymyslím, jistě se nějaký fantastický způsob najde. Jinak při této příležitosti bych se mohl dokopat i k tomu PDF, Epub verzi blogu, která mi tu na disku leží rozpracována již velký počet měsíců. Mohl bych vytvořit něco v Unity a dát to tu online pro hraní v prohlížeči. To zní jako docela dobrý nápad.

Na jaké hry se momentálně asi nejvíc těším? Na Beyond: Two Souls, Metal Gear Solid 5, The Last of Us, Dirt Bomb (novinka od Splash Damage) a na první Kickstarter adventury.

zeal

3 komentáře:

  1. Držím palce do dalších čtyř let :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já taky přeju do dalších let hodně chuti do další tvorby, ale ani ne tak na blogu, ale jako v té herní! I když blog si samo taky rád přečtu :)

    OdpovědětVymazat