pátek 3. května 2013

Level končí? Level byl prodán.

Konečně! Konečně? Už nějaký ten rok se šeptalo, že Level na tom není s prodeji dobře, ba že je na tom měsíc co měsíc hůře a hůře, taková byla šeptanda hráčů. Už ale jen pohled na Level v obchodě napovídal, že už se pomaličku, ale jistě, blíží jeho konec. Před půl rokem jsem tu psal o tom, jestli se zániku časopisu Level dá ještě zabránit. Dalo?

Dnes vydavatel Levelu, resp. jeho autoři oznámili, že značka Levelu byla prodána, a že v Levelu končí všichni jeho stávající redaktoři. Level končí?

Prý ho Burda prodala a jeho nynějším majitelem je údajně Draken, legendární autor mnoha vynikajících textů, po všech stránkách špičkový herní redaktor, i šéfredaktor, který dokázal časopis povznést na vyšší Level.



A teď je otázka, co se bude dít dál. Prodá Draken Level někomu dalšímu? Stane se z Levelu internetový herní magazín? Bude se dále šířit v digitální podobě na tabletech? S novou redakcí? Bude ho psát jen Draken? Bude vycházet dál v papírové podobě bez DVD a za slušnou cenu? Vrátí se na stánky toliko oblíbený Mini Level? Nebo nic z toho?

Ať už tak, či jinak, z mého pohledu Level nemohl mít lepšího majitele, než člověka, který v minulosti byl synonymem Levelu. Věřím, že ať už se bude dít cokoli, Level je TEĎ ve správných rukou.

zeal

0 komentářů:

Okomentovat