sobota 19. října 2013

Interesting Vision: Škrábeme z webu

Na běžné blogování není tolik potřebného času, tak jsem si řekl, že alespoň poukážu na dvě (dost možná i tři) zajímavosti, které třeba i někoho dalšího zaujmou.


SPACEBASE DF9

Firmička Double Fine vyrobila malou nezávisle vypadající strategii, v níž je za cíl budovat a bránit svoji vlastní vesmírnou stanici. Přitom to vypadá jako hra ze začátku devadesátých let a to je možná docela fajn, protože ani víc není třeba. Hratelnost je klasické UFO, či Laser Squad, mixnutý s Dungeon Keeperem a podle videa na Eurogameru to zřejmě je slušná legrace, která bude stát za zahrání. Alfa se dá hrát již teď. No není to lákavé? Starat se o svoji vlastní Deep Space, eh, Double Fine 9 a vraždit mimozenšťany hezky v klídku na svojí roztomilé staničce. Húúúú. Co chtít víc?

http://www.eurogamer.cz/articles/2013-10-17-v-nejnovji-hre-double-fine-mete-vest-vlastni-vesmirnou-stanici


RUBE WORKS

Od bývalých zaměstnanců Lucas Arts (a že jich po světě běhá spousta), a jednoho velmi významného zaměstnance téže firmy, Davida Foxe (Maniac Mansion, Zak McKracken), se na mobilech již brzy objeví logická hra Rube Works. V ní se dennodenní problémy řeší těmi nejkomplikovanějšími způsoby. Čím komplikovanější řešení najdete, tím více bodů od herního systému dostanete. Tak tomu říkám koncept, který není nastokrát provařený. A na mobil jako přímo stvořený. Incredible Machine modifikovaný pro ty nejúchylnější jedince, zdá se. Budu brát všemi dvaceti.

https://www.facebook.com/RubeWorks

Tak, dnes už se škrábat nic nebude. Ale nebojte, příště vyškrábnu něco minimálně stejně zajímavého.

zeal

0 komentářů:

Okomentovat