pondělí 9. srpna 2010

Uncharted 2 roks!

Super začátek ve vlaku. Ještě lepší, jak je to celé udělané, že to prostě skvěle vypadá... a taky vůbec jak se to špičkově hraje. Takže zatím naprosto výborná adventuro-akce.

Dál bych to nerozebíral, na nějaký shrnující článek je času dost.

Teď tedy ještě nějaké ty další zprávičky, které mě zaujaly... některé více a ty další méně.

Znova jsem se podíval na trailer nového akčního zpracování X-Com a musím znova napsat, že to vypadá jako totální blbost, a to bez ohledu na to, že jde o hru z X-Com vesmíru. Je tu určitě ta možnost, že to ve výsledku bude slušná, možná i parádní, hra, ovšem jen za předpokladu, že hrací část bude více než málo odlišná od dění v traileru. Kéž by se to povedlo. Zdá se mi ale, že mnohem pravděpodobnější je varianta, že půjde o nezáživnou střílečku bez chuti a jakéhokoliv zápachu, na kterou my hráči velice rádi zapomeneme. Ale to předbíhám, ehm, každopádně asi takhle.

Silent Hill nebude first person střílečka? Reflektovala to herní média vůbec? Po té s****obouři (anglicky shit-storm) článků na netu, včetně toho mého na KK (zlomil jsem si za to ruku, nebojte), by vobyčejnej člověk čekal, že Silent Hill jako populární téma ještě jednou obletí net se zprávou, že se fandové hry nemusí o svoji značku (nebo sérii?) bát. Divný, asi to nikoho nezajímá.

Viděl jsem Level TV.

Fyzicky se připravuju na hraní Starcraftu 2. Těšení se na Diablo 3 stále přetrvává a neustále se zvyšuje hladina mého fandovství k sérii. Očekávám od trojky nic menšího než Diablo 2 na n-tou, kde n je počet vysezených důlků. Oltář bude, jen ještě nevím kdy.

Hodím si korunou, abych se rozhodl, jestli mám dát nějakou strategii nebo tu novou střílečku od Raven Softu. Nebo mám zkusit Necrovision 2? Tolik her a tak málo času. Arrrrrrgggghhh...

zeal

2 komentáře:

  1. Uncharted 2 má pasáže, které jsou bez debaty naprosto na 10 z 10. Pak má ale pasáže, za které by tvůrci zasloužili nakopat do koulí.

    btw. jak se prosím tě fyzicky připravuješ na StarCrafta II? :)

    OdpovědětVymazat
  2. U kvalitních strategií (a RPGček - např. Diablo) většinou vysedím důlek, když se do nich pořádně položím, takže pár kilo méně se určitě hodí. Navíc squash je super zábava, i když se u něho člověk zapotí. :)

    No já doufámj, že těch 10/10 míst tam bude víc, než těch "do rozkroku", uf, vážně tam takové pasáže jsou?

    OdpovědětVymazat