pondělí 4. června 2012

A zase E3

Zase. E3 se vrací každý rok a já jsem tu o ní už loni psal, tudíž titulek je napsán správně. Zase píšu o E3. Kdo o ní nepíše? Ten, kdo se o hry nezajímá nebo je hraje jen na mobilu (což se nevylučuje s tou první podezřelou skupinou).

Jako správně zapálený hráč bych měl mít husí kůži. Vždyť E3, to je něco jako udělování Oskarů, akorát tu nejde o filmy, ale hry, což dá setsakra velký rozum. Už si moc nepamatuju, jak to bylo před třemi léty, jen trochu vím, jak jsem se tvářil na monitor, když se pořádaly konference před dvěma roky, čiže moc slavně ne a loni to byl slušně velký propadák. A co letos? Upřímně, moc z toho nadšeně neskákám... ani před Kinectem. Nintendo podruhé ukáže Wii U. Sony ukáže exkluzivní hry a Microsoft asi nějaký tablet, nebo co je teď zrovna v módě. Jednoznačně to bude tablet. X-pod. Tak se bude jmenovat. Možná iX-pod.

Nejvíce se těším na novou, doufám hratelnou, ukázku z Last of Us, a také jsem moc napjat, jestli se bude dít něco okolo nového projektu Quantic Dream, jejichž Heavy Rain řadím na špici nejlepších her roku 2010, jen tak mimochodem.

Klady E3: Nové trailery. Když se poštěstí, tak i oznámení nových her.

Zápory E3: Fanboyové zase budou zaslepeně hlásat, jak ta jejich konzole je ve všem originální, a jak je konkurence v pěkném -beep-, až to hezké nebude. Ale s tím se už prostě nedá nic dělat. Dokud budou existovat značky, IP, firmy, internet, novináři a trh, slovo fanboy, ani to, co tohle slůvko představuje, jen tak nevymizí z povrchu zemského. Nakonec, občas je zábava pozorovat jak se takoví fanboyové "utkávají" mezi sebou. Na železné tyče, ani na parkoviště, nedojde, na to je holt internet až příliš pohodlné místo...

zeal

0 komentářů:

Okomentovat