pondělí 5. října 2009

Tlustá čára

Jedna epocha Casual Core je za námi. Druhá, doufejme, že zároveň i ta lepší, začíná. Uf!

A aby to nebylo jen takové plácnutí do vody, chystají se změny a ty pocítíte už od příštího příspěvku. Mám totiž v plánu blog koncipovat zcela jinak, než doposud. Především chci, aby bylo CC více zaměřeno na hry a toho dosáhnu tak, že rázně omezím hloubavé články typu úvaha a komentář, které se beztak můžou objevit na KK (a tím pádem máte ještě navíc zaručeno, že to bude mít jakous takous úroveň, ehm). Naopak články, které dostanou zelenou, budou následujícího typu: dojmy z her, zážitky z hraní, upřímné (a nekompromisní) názory na hry a povídání o hrách. Neříkám, že takhle to bude už navždy, v budoucnu se může leccos změnit, však to znáte.

A teď důvody. Pro změnu současného stavu mě donutila jedna nemilá skutečnost: poslední dobou jsem nebyl se svým psaním naplno spokojen a vůbec mi přišlo, že to bylo spíš utrpení pro čtenáře, než potěcha pro mě. Tudíž je tu tahleta tlustá čára, jejíž účel není vymazat minulost, to v žádném případě, alébrž jaksi symbolicky naznačit, že se "jede" nanovo a jestli lépe, to už nechám na vás, na čtenářích.



zeal

4 komentáře:

  1. Úvahy a komentáře jsou právě super. Ale zase stojí daleko více úsilí, musí být promyšlené a nejde je psát stejným způsobem jako bezprostřední dojmy z hraní. Takže úplně od nich upustit by určitě bylo škoda.

    OdpovědětVymazat
  2. Overwatch: Doufám, že nezklame!

    Vodny: Právě, stojí dost úsilí a jelikož teď ani nemám tolik času na psaní, tahle varianta, tedy psaní pouhých dojmů z hraní, mi přijde jako ideální.

    Pokud budu ale cítit, že mám v hlavě materiál na skvělý článek, určitě se ho pokusím dát na papír a pokud to bude fajn, tak se objeví na KK, které beztak čte mnohonásobně víc lidí.

    OdpovědětVymazat