úterý 23. února 2010

this is it

všechno musí pryč.

všimli jste si, jak se poslední dobou sNižuje cEna her na ps2? já si před nedávnem pořídil šest pecek, Které najednou šly s cenOu Na velmi přijatelnou hladinu jednoho sta korun, a dnes jsem si koupil konečně tu hru se zombifikovanými zvířátky a jejich páníČky, sice za dvojnásobnou cenu, ale za tu rozhodně stojÍ. to je ta hra, o níž jseM čEtl kdysi v oPs2m, A ano, je to smažba, kteroU stojí Za to vlAstnit ve sbírce. nebo jedna z nich. těch je určitě víc, ale po každém takovém nákupu zjišťuju, že se mi jich tu hromadí tolik, že by bylo fajn, taky je tam někdy strčit a nechat ten zaprášený playstation the second zas jednou, aby byl projednou playstationem the one. což přesně udělám. hd to není, ale však já to nějak zkousnu. a co bude první? demento. tak se to jmenuje. ti japonci. a o co tam jde? vy a váš psík musíte utéct řezníkovi, který vás chce naporcovat a kdoví, možná si vás chce dát k snídani. wot? to zase bude něco pro silné žaludky. a pak ty zombie. nebo dám mezitím něco klidnějšího? možná ten dark seed 2. a hele ten ale není pro ps2. všechno nebo nic, tak já zvolím jamese bonda. a jako přídavek dám fahrenheit. musím ho dohrát ještě dřív, než mi pošlou heavy rain. ale počkat, nebo mám dohrát nejdřív omikron? a není to jedno, co budu z toho hrát nejdřív? a potom. bude pak co hrát? stohodinová xenosaga to jistí. druhý díl taky. a ještě si musím koupit třináctku xiii. bude se hodit.

zeal

5 komentářů:

  1. Zpatky na zacatek vet! Clovece ty me drasas, nektery konvence proste musej zustat tak jak jsou.

    OdpovědětVymazat
  2. No jo, vím, to jen tady v tom posledním příspěvku, pak už ne. Si dám na chvíli pauzu, aspoň tady na blogu, možná i na KK. Mimojiné i kvůli trackování, kde jsem opět zase pokročil a třeba s tím i něco, konečně, podniknu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale prdlajs, drasas v dobrym. Presto rozhazet zacatecni velky pismena uplne nekam jinam, ja to ani nemoch precist, jak jsem se potacel od vety k vete, nemohouc se zachytit niceho :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já to měl vymyslený tak, že by ty velký písmenka tvořily šifru. Nápad lehce nedomyšlenej, a teď je kůli tobě navíc zhacen. :)

    OdpovědětVymazat
  5. ha! blog pro narocneho ctenare :)

    OdpovědětVymazat